Fortsæt til hovedindholdet
2017
Nyheder

Sjælesorg på nettet får hjælp af L.I.G.A. og en gammel Sebastian sang

"Du er ikke alene" - lyder det i en ny kampagne for Sjælesorg på Nettet - Hør den aktuelle sang og læs pressemeddelelse


Læs mere på Sjælesorg.nu og chat med en præst


PRESSEMEDDELELSE 1. september 2017

”Du er ikke alene” – lyder det i en ny kampagne for Sjælesorg på Nettet. Det er pop-duoen L.I.G.A, der med et nyt take på den klassiske Sebastian-sang, skal få flere unge til at chatte med en præst.

Det er folkekirken der står bag Sjælesorg på Nettet. En online-tjeneste, Sjælesorg.nu, hvor man har mulighed for at chatte anonymt med en præst. Tanken bag har været at skabe et fordomsfrit rum, hvor alle, både unge og ældre kan dele eksistentielle dilemmaer eller svære emner med en voksen. Et sted der er tilgængeligt på de platforme vi bruger i dag, smartphone, IPad og computer.

Og det har været en stor succes fortæller Pernille Hornum, der er præst og leder af Sjælesorg på Nettet.

 

”Vi har med Sjælesorg på Nettet skabt et rum, hvor både unge og alle andre kan være sig selv og åbne op uden at være bange for at blive dømt af nogen. Det er gratis og du behøver ikke være medlem af folkekirken – det er for alle”

 

L.I.G.A vilde med Sjælesorg

Både Nicky og Ihan, der udgør L.I.G.A, kender kun alt for godt følelsen af at føle sig udenfor eller være ensom. Derfor var de meget hurtige til at træffe beslutningen om at medvirke til at sprede budskabet.

 

”Vi har selv prøvet at føle os anderledes. Derfor er det så vigtigt, at der findes et sted som Sjælesorg på nettet, hvor du kan tale anonymt med en voksen. Det er der brug for i vores samfund. Samtidig er det en stor ære, at få lov til at indspille vores take på Sebastian’s “Du Er Ikke Alene.”

  

Du er ikke alene

Det er ikke nogen tilfældighed, at det lige blev den sang, som blev kampagnens omdrejningspunkt.

"Sjælesorg på Nettet er et rum, hvor vi lytter til dine problemer, uanset om det er alvorlige emner som sorg og krise, vold, mobning eller mere almindelige problemer som kærestesorger. Derfor var Sebastians klassiker et oplagt valg, da teksten siger det hele", forklarer Pernille Hornum.

 

”Du er ikke alene", siger det hele. Det er essensen af, hvad Sjælesorg på Nettet handler om, og hvad vi gerne vil sige til både de unge og alle andre der går rundt og har det svært".

 

Kampagnen er udviklet af reklamebureauet Faber x Bækdal og kommer udelukkende til at køre på de sociale medier.

  

KONTAKT:

Pernille Hornum, præst og leder af sjælesorg

Email: SPN@km.dk

Tlf:+45 9634194