Fortsæt til hovedindholdet
2019
Nyheder

Visioner og tørfisk

Der blev budt på tørfisk og pølsehorn som velkomst til provster, provstiudvalg og stiftsråd, da Harboøre lagde by til en fælles visionsdag.

Gæsterne fik lejlighed til at se nærmere på både nutid og fortid, hvor præst Karsten Christensen tog alle med på en jordomrejse på kirkegården som rummer mange fortællinger om forlis ved vestkysten. Indenfor kunne menighedsrådsformand Ebbe Ravn Sørensen tage folk med ind i nutiden, hvor han fortalte om kirkens nye tilbygning, som netop er taget i brug.

Ebbe Ravn Sørensen fortæller om kirkens nye tilbygning (foto: Henrik Vinther Krogh)

Indblik

Udvalg og provster i Viborg Stift fik også indblik i hinandens projekter, som spændte fra turisme, digitalisering af kirkegårde, energiforbedringer, store byggeprojekter til udfordringer med hvordan provstiudvalg bedst kan servicere menighedsråd.

Biskop Henrik Stubkjær fortalte blandt andet om det seneste bispemøde. (foto: Henrik Helms)

Bispemødet

Biskop Henrik Stubkjær fortalte nyt fra det seneste fælles bispemøde og om de kommende Himmelske Dage, hvor der er stor opbakning fra hele stiftet når kirkelivet mødes i Herning i Kristi Himmelfartsferien.

Brølet

Alle blev sendt hjem med sang fra Brølet som kirkens børnekor hedder, der leverede en minikoncert sammen med Harboøres Gospel-Kids.

Børnekoret "Brølet" gav en mini-koncert (foto: Henrik Helms)