Ressourcer
Solidaritetsinitiativ om støtte til Nigeria
Støtte til Nigeria

Solidaritetsinitiativ om støtte til Nigeria

Opfordring fra biskoppen og Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde til at bede for situationen i kirkebønnen og opfordring til at lave en særindsamling til kirkens nødhjælps- og genopbygningsarbejde


Viborg Stift har gennem mange år haft en særlig relation til Kristi Lutherske Kirke i Nigeria.

I løbet af sommeren er denne kirke blevet ramt af blodige angreb, der har kostet flere hundrede af kirkens medlemmer livet.

Derfor er der i dag fra biskop Henrik Stubkjær og Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde v/stiftspræst Peter Fischer-Nielsen sendt brev til samtlige stiftets præster og menighedsråd med en opfordring til at bede for kirken i Nigeria og støtte det hjælpearbejde, der nu er sat i gang oven på tragedien.. Se brevet her

 

Mange landsbyer i delstaten Adamawa er den seneste uges tid blevet angrebet af nomadestammer ved natlige overfald. Mission Afrika hjælper de mange flygtninge. 


(Foto og billedtekst: Med tilladelse - fra Mission Africas hjemmeside)

Læs mere om situationen på www.missionafrika.dk og i denne erklæring fra Det Lutherske Verdensforbund: https://www.lutheranworld.org/news/deep-concern-about-escalating-violence-nigeria. 

Spørgsmål kan rettes til stiftspræst Peter Fischer-Nielsen, e-mail: pfn@km.dk eller tlf. 2399 8840