Undervisning
Nyt fra udvalget

"Reformationen Rocker" tager nu på tourné rundt i stiftet


Eskild Dohns Luther-CD i det nye tonesprog er også materialet, der bliver præsenteret på en række konfirmandkoncerter rundt i Viborg Stift i efteråret 2017.

"Reformationen rocker" er et musikalsk projekt, hvor fire musikere tager det unge publikum med på en medrivende dannelsesrejse tilbage til 1500-tallet og frem til i dag. Hvad var Reformationen for noget? Og har den overhovedet nogen betydning for os i dag?

"Reformationen rocker" giver sit bud herpå. Musikken og sangen spiller nemlig en uhyre central rolle i den lutherske tradition. Koncerten fremhæver denne ofte glemte dimension af reformationen. Som en del af formidlingen vil det musikalske og historiske indhold blive præsenteret side og side i form af moderne nyfortolkning med inspiration fra folk, rock og electronica.

Eskild Dohn holder konfirmandkoncerter rundt i Viborg Stift

Nyt materiale til konfirmandunderviserne

Se nederst på siden for UV-materiale


Stiftsudvalget for Undervisning har udarbejdet materiale til konfirmandunderviserne, så dette er tilgængeligt op til "Reformationen Rocker" for konfirmander - de koncerter, der skal være i efteråret som nævnt ovenfor. 

Download undervisningsmaterialet her


Links til #bibelen - Konfirmandcenteret - klik her

Links til #hashtag? - Konfirmandcenteret - klik herLyt til Eskild Dohn
Lyt til SingbackReferater og årsrapporter


Referater fra møder


Møder 2017:

25. januar 2017


Møder 2016:

2. november 2016

Årsrapporter