Seniorer
Søndagshygge

Søndagshygge

Her i Holstebro har vi nu holdt søndagshygge i fire år. Søndagshygge er tænkt for de mennesker, som er ene, og hvor en søndag kan være lang og trist. Det er en indbydelse til at være med i et socialt samvær uden forpligtelser.

Søndagshygge

Søndagshygge afholdes 2. og 4. søndag i måneden fra kl. 14.30-16.30 i Sognehuset.

Vi er et arbejdshold på fire personer, der sørger for kaffe og kage og rydder op bagefter.

Vi begynder med at synge to sange fra højskolesangbogen før kaffen. Så har vi god tid til kaffen, hvor snakken går godt.

Herefter læser jeg lidt op, f.eks. en artikel fra Kristeligt Dagblad, en lille historie eller en lille ting skrevet af f.eks. vore præster.

Dernæst er der lidt tid til at spille sammen. Der er forskellige spil som ludo, æsel, bob og andet. Imens er der nogle, der strikker eller laver andre ting.

Der kommer 25-30 mænd og kvinder.

Vi kan også bruge eftermiddagen til andre ting, især om sommeren. Vi har været ude at køre nogle gange. Penge til bus søger vi om ved Menighedsplejen, som vi hører til. Omkring julen har vi været ude ved en gartner for at se julesager. Om sommeren har vi været på udflugt, f.eks. til Lemvig og Thyborøn. Vi har også været på café, arrangeret pladespil og andre ting, vi taler om.

Til slut synger vi altid. ”Dejlig er jorden” er vores faste slutsalme, som synges stående. Tiden afgør, hvor meget vi i øvrigt kan nå at synge.

Else Frøjk Vestergaard

Else Frøjk Vestergaard

Fakta

Søndagshygge

Målgruppe: For ældre, der finder søndagen lang
Kirke: Holstebro Kirke
Provsti: Holstebro
Kontaktperson: Else Frøjk Nørby Vestergaard
Telefon: 97 88 12 61
E-mail: else@familien-vestergaard.dk