Børn
Sommerkirke

Sommerkirke

SommerKirke er et sommerferietilbud i Mejrup Kirke for børn, der har afsluttet 2. klasse og til og med 5. klasse.

To drenge til sommerkirke

SommerKirke er en hel uge med aktiviteter, nærvær og bibelhistorier og foregår i den sidste uge af skolernes ferie. 
Det er et tilbud for børn, hvor sommerferien godt kan være lang, når far og mor er begyndt på arbejde igen. Vi vil gerne slå fast, at kirken er en del af børnenes og familiernes hverdag også udover søndagens gudstjenester. Kirken ligger placeret lige midt i byen, og vi vil rigtig gerne vise, hvad vi også kan bruges til. Der er lagt op til nærvær og tid til de gode oplevelser og fortællinger. I denne uge er der ingen lektier, ingen mål, men bare tid til fællesskab og oplevelser.

Snitte "helte"

Der er liv og glade dage i og omkring kirken, når børnene for eksempel skal høre om forskellige helte fra Bibelen, på opgaveløb, snitte deres egen ”helte”-vandrestav, arbejde i træværksted, på udflugt og lave smuk kirkekunst. 12 frivillige er på skift i gang med at skabe rammerne for, at børnene får denne skønne sommeroplevelse. Der er nærvær, kreativitet og tro på programmet hele ugen.

Hver dag tjekkes der ind kl. 9.00 i Kirkehuset, hvor der er mulighed for at få madpakken på køl og blive klar til dagens program. Vi lægger hver dag ud med en lille time med fortælling, sang og meget andet i kirken. Her fortæller sognepræsten bibelhistorier, og organisten fortæller en dag om orglet, samt spiller og synger sammen med os. Der er formiddags- og eftermiddagsforfriskning på kirkens regning til alle hver dag. Børnene sendes hjem med gode oplevelser kl. 14.30.

Lisbeth Nykjær

Lisbeth Nykjær

Fakta

SommerKirke

Målgruppe: Børn der er gået ud af 2. kl. til og med 5. kl.
Kirke: Mejrup Kirke
Provsti: Holstebro
Kontaktperson: Lisbeth Nykjær
Telefon: 30 69 35 13
E-mail: ldn@mejrupkirke.dk