Børn
Kreativ pigeklub

ReTRO: Kreativ pigeklub

ReTRO er en pige klub for piger fra 9 år og op. Vi har ikke sat en øvre grænse, fordi det ofte giver sig selv, og pigerne begynder at få opgaver og bliver ungledere, når de er  klar til det, hvis de har lyst.

Hjemmelavet æske

Vi er en kreativ klub, hvor vi brænder for at snakke om Troen. En aften starter typisk med en sang efterfulgt af en andagt afsluttet med fadervor. Herefter er det kun fantasien, der sætter grænser for det kreative, vi kan finde på: sæbefremstilling, kartoffeltryk, der bliver til puder, tasker, tevarmere, dekorering af bøjler, småkagebagning, hyldeblomstsaft, kortfremstilling, skønhedspleje og neglelak osv. Hver klubaften er der forfriskning, hvor vi hygger os sammen.

Dejlig start på nyt år

Nogle aftner tager vi på besøg ud af kirken. Vi har bl.a. besøgt en genbrugsforretning og hørt. hvad de laver sådan et sted. Yderligere har vi været på besøg hjemme hos lederne. Vi tager på pilgrimsvandring i nærmiljøet med lygter og små stop, hvor der er opgaver, vi skal løse, en tekst der skal læses, måske en leg. Nu til påske skal vi besøge en fåreavler, der fortæller os om påskelammet. Vi har en nytårstradition med at nytårsbowle, og det er en dejlig start på et nyt år.

Dorte Søltoft Bach

Dorte Søltoft Bach

ReTRO er klubben, hvor du har lov at være pige, med alt hvad det indebærer, og der er et rigtigt godt sammenhold.

Fakta

ReTRO - en kreativ pigeklub

Målgruppe: Piger fra 9 år
Kirke: Sct. Johannes Kirke i Herning
Provsti: Herning Søndre
Telefon: 25 30 93 27
E-mail: dsb@sctjohannes.dk

Kirke og kulturmedarbejder: Dorte Søltoft Bach