Børn
Gospelkids

Gospelkids

Gospelkids i Timring startede for nogle år tilbage grundet et ønske fra menighedsrådet om, at kirken også skulle være for børn.

Børnekor

Der var allerede et godt børnearbejde i form af søndagsskolearbejde og børneklub, men der manglede noget musikalsk. Derfor fandt de en korleder til at starte Gospelkids op i Timring Kirke. Tanken bag det var bl.a., at koret skulle optræde ved nogle gudstjenester og evt. derved også lokke flere børn i kirke.

Det foregår på den måde, at man mødes i kirken én gang om ugen og synger sammen. Ofte er det sange med fagter til, så det på den måde også er nemmere at lære en sangtekst udenad, og noget der fanger børnene. Til slut er der i lokalet ovenpå forfriskninger, som børnene skiftes til at tage med.

Målgruppen er pt. fra 1.–5. kl., men det er noget, som kan tilpasses, alt efter hvor interessen ligger.  Koret optræder til gudstjenester – f.eks. til jul, fastelavn, BUSK o.a.

Lav noget større

Der har også været et større arrangement i anlægget i Vildbjerg, hvor hele pastoratet gik sammen om at lave en anderledes gudstjeneste 2. pinsedag. Gospelkids (både fra Vildbjerg og Timring) sang her nogle sange, spejderne lavede bål med pandekager til menigheden, kirkebandet spillede, duer og balloner blev sluppet løs o.a. Det er meget givtigt til tider at slå sig sammen med andre Gospelkidsgrupper og derved få muligheden for at lave noget større (f.eks. har vi også lavet en fælles påskemusical).

Ditte Dines Mikkelsen

Ditte Dines Mikkelsen

Har man lyst til at starte et Gospelkidskor op, så er der meget materiale at finde på: www.gospel-kids.dk. Her kan man bestille materiale hjem med bl.a. singback-cd, noder og dvd med fagter til sangene. Desuden har Gospelkids også ansat konsulenter, som man kan kontakte, hvis man har spørgsmål til opstart af et nyt kor. 

Fakta

Gospelkids

Målgruppe: Børn fra ca. 1.-5. kl.
Sogn: Timring
Provsti: Herning Nordre
Kontaktperson: Ditte Dines Mikkelsen
Telefon: 92 43 05 80
E-mail: 1kirkemusiker@gmail.com 
www.gospel-kids.dk