Fortsæt til hovedindholdet
Nyt fra Stiftet
Nyheder
Fire lys

Vi glæder os til jul

Her hvor der er et halvt år til jul, kan vi fortælle at vi allerede er godt iganng med juleforberedelserne til en ny julekalender, hvor vi går på jagt efter glæden.

På tur rundt i hele Danmark

Vi tager på en kirkerejse i advents og juletiden, til forstæder og små byer, der landet rundt gemmer på kirkekunst - med enkelte afstikkere til alternative kirkerum i fængsler og hospitaler. Turen rundt til hele Danmark i serien Glæde - findes mange steder.

Titelgrafik til årets julekalender

Ny kunst

Kunstværkerne vil i årets 26 afsnit danne rammen for fortællingen om det vi går og glæder os over i vores adventstid. Om Julen, som baggrunden for glæden og smerten, når glæden forsvinder for os. Altsammen med afsæt i kunstværker der er skabt i dette årtusinde i kirkerne i Danmark.

Fælles projekt

Det hele er blevet til virkelighed med hjælp fra alle stifterne i Danmark og folkekirken.dk. Premieren på julekalenderen er den 28. november 2021, og kan følges på stifternes hjemmesider og hos folkekirken.dk.

Tilmeld dig

Vil du modtage et nyt julekalender afsnit hver morgen i din indbakke kan du tilmelde dig vores mail-service.

* påkrævede felter

Afkryds venligst at det er i orden at vi må kontakte dig:

Du kan til enhver tid afmelde dig listen ved at klikke på linket i bunden af de emails du modtager fra os.

Vi bruger Mailchimp som vores nyhedsbrevs platform. Ved at klikke på tilmeld, anerkender du at din information sendes videre til Mailchimp til bearbejdning. Læs mere om hvordan Mailchimp bearbejder personoplysninger.