Fortsæt til hovedindholdet
Nyt fra Stiftet
Nyheder
Gæstetalere til konferencen Krydsfelt

Ungdomskonferencen Krydsfelt aflyst

Det har været vanskeligt i corona-tid at fylde pladserne til konferencen – og med de skærpede restriktioner og den øgede smitte i samfundet er det nu endnu vanskeligere at forestille sig, at det skulle være muligt at gennemføre til januar, så derfor må arrangørerne desværre igen aflyse konferencen.

Af Henrik Helms

Konferencen er bygget op omkring dels fælles oplæg/foredrag og dels et væld af spændende workshops – samt besøg af seks forlag mv. der ville præsentere deres materialer og tiltag.

At tro, at det er muligt at gennemføre sådan et arrangement i den nuværende situation med øgede smittetal og uklarhed om gældende restriktioner efter 17. januar, er for optimistisk, fortæller Brian Krüger Iversen, der er med til at arrangerer konferencen.

Mulig ny konference

Arbejdsgruppen vil mødes først i det nye år og træffe beslutning om, hvad der nu skal ske. Vi håber, at vi kan finde motivationen og modellen, der kan føre til en konference på et senere tidspunkt. Men så længe vi står i en pandemi, kommer vi ikke til at gøre et nyt forsøg.

Tak til tilmeldete

Vi sender en stor tak til alle, der har bakket op om konference ved at stille sig til rådighed med oplæg og workshop,  og til alle, der har tilmeldt sig og glædet sig til at være med, slutter Brian Krüger Iversen.

Info om Krydsfelt: