Fortsæt til hovedindholdet
Nyt fra Stiftet
Nyheder

En festlig eftermiddag i forbindelse med "Åben Bispegård"

Rigtig mange havde fundet vej til Bispegården i går, fredag, da biskoppen holdt "Åben Bispegård" i forbindelse med Snapsting 2018


Se alle billeder fra arrangementet her - få en lille "appetizer" nedenfor:

Kl. 14.15 kom de første gæster i Bispegården, og i løbet af eftermiddagen strømmede det til med gæster, og Bispegården summede i den grad af liv og hyggelig stemning - en rigtig festeftermiddag, hvor også vejrguderne var med arrangementet.

"Rådhus-orkesteret" startede eftermiddagen med en masse gode Jazz-numre, i pausen lød musikken fra Eskild Dohns CD "Reformationen Rocker" og kl. 16.00 var de unge slagtøjsmusikere fra "Los Marimbas" klar til at indtage scenen, og spillede til "lukketid" - og den sidste halve time med HKH Prins Joachim som tilhører.

I Landemodesalen og spisestuen og biskoppens kontor var der trængsel af mennesker, der nød de flotte billeder, udstillet af billedkunstner Birte Mølgaard

I kælderen i Bispegården var der mulighed for rundvisning v/museumsinspektør Jesper Hjermind, der havde planlagt 3 rundvisninger - og der var kø fra første færd.


I Bispehaven solgte "Møltrup Optagelseshjem" lækker Tapas-anretning, Viborg Bryghus solgte øl og hjælperne fra Y`mensklubberne i Viborg og Bisk Gunnars Gilde solgte kaffe og muffins. Endvidere havde Y`mensklubberne en stand med salg af honning.

Rigtig mange benyttede lejligheden til at nyde det gode vejr i Bispehaven, og der var gennem hele dagen en rigtig dejlig stemning i haven.

OG SIDST - MEN IKKE MINDST:

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, der var i Viborg i forbindelse med 50 års jubilæum for Hærvejsmarchen, aflagde besøg i Bispegården, hvor han tilbragte en halv times tid sammen med andre inviterede gæster og fik smagt på det lokale øl og lækkerierne fra Møltrup. 

Rigtig mange var i Bispegården og tog imod prinsen.


Opslag fra Facebook

Delt artikel fra Viborg Stifts Folkeblad den 22. juni 2018