Fortsæt til hovedindholdet
Nyt fra Stiftet
Nyheder

Jeg glæder mig til at være i dialog med mange

Jurist Annica Ravn Uldbjerg er det nye ansigt i Stiftsadministrationen i Viborg.

Hun kommer fra et job som juridisk fuldmægtig ved Styrelsen for patientklager, hvor hun særligt har arbejdet med juridisk vejledning, undervisning og sagsbehandling indenfor sundhedsret og forvaltningsret.

-Da jobopslaget fra Viborg Stift kom, tænkte jeg, at det simpelthen lød så spændende, at jeg var nødt til at søge, fortæller Annica Ravn Uldbjerg.

Hun er ansat som jurist i Viborg Stiftsadministration frem til 1. maj, hvorefter hun overgår til Århus Stift.

Efter at have været på en af de største jurist-arbejdspladser i Århus indenfor det sundhedsretslige område, synes Annica Ravn Uldbjerg, at det bliver spændende at komme til at arbejde med rådgivning og vejledning af mange forskellige faggrupper indenfor et bredt område, hvilket også var en af grundene til at søge stillingen.

-Jeg har tidligere arbejdet som borgerrådgiver i Silkeborg kommune, og det at snakke med og rådgive mange indenfor et bredt område, er en funktion jeg rigtig godt kan lide. Så jeg glæder mig til at komme i gang og blive klogere på kirkeret, den øvrige jura i stiftet og til at møde nye mennesker, Fortæller Annica Ravn Uldbjerg.