Fortsæt til hovedindholdet
Nyt fra Stiftet
Nyheder

Børn i kirken

Ny hjemmeside for alle faggrupper der arbejder med børn og børnefamilier i folkekirken.

Visionen er at styrke fagligheden og prestigen omkring arbejdet med børn i kirken og få gjort det tydeligt at børnegudstjeneste kræver mindst lige så mange ressourcer som gudstjenesten om søndagen, og er en mindst lige så vigtig del af folkekirkens arbejde.

Give viden videre

Hjemmesiden tager udgangspunkt i fire aldersgrupper: vuggestue, børnehave, indskoling og mellemtrin. Formålet med siden er blandt andet at give alle faggrupper i folkekirken pædagogisk og teologisk viden om, hvordan man laver aktiviteter og fortæller ud fra barnets ståsted. Til hver aldersgruppe er der bibelfortællinger og bønner, ideer til hvordan man synger med børn på forskellige aldre.

Derudover offentliggøres en rapport om børnefamiliernes brug af folkekirken og et stort grafisk materiale til kirkernes egen eksterne kommunikation på hjemmesiden.

Blog med inspiration

Det er et udvalg under Københavns Stift og Frederiksberg provsti der står bag hjemmesiden og fortællingerne der er lavet udgivet på forlaget Eksistensen i løbet af 2019. Hver uge kommer der også et nyt blogindlæg med inspiration til arbejdet med børn i kirken 

Du finder hjemmesiden ved at klikke her: bornikirken.dk