Fortsæt til hovedindholdet
Nyt fra Stiftet
Nyheder

Biskop Henrik Stubkjær på besøg hos FDF Landslejr på Sletten ved Julsø, Ry

Biskop Henrik Stubkjær besøgte i går, den 13. juli 2022, FDF’s store Landslejr på Sletten ved Julsø, Ry. Her var biskoppen bl.a. med til morgenandagt hos Holstebro, Haderup/Feldborg og Ørnhøj FDF-kredse.

Biskop Henrik Stubkjær fortæller:

"Jeg fik lejlighed til at tale med Irene Lindegaard, præst ved Mejdal Kirke og Lykke Kloch Sørensen, præst ved Ørnhøj Kirken, som stod for morgenandagten med temaet: ”Mod til at trøste”

Derefter blev jeg vist rundt til de fleste af kredsene fra Viborg Stift af senior-væbnerne Alexander og Benjamin fra Holstebro 21. kreds i FDF. 

Jeg så den ny indviede grønne katedral, og den store lejrbålsplads, torvet og besøgte kredsene fra Struer, Lind, Herning, Viborg 1. og 3. kreds, Struer og Egeris. 

Jeg fik også hilst på flere af vore præster, som deltog som lejrpræster og gjorde et fantastisk arbejde."

"En meget inspirerende oplevelse og gode samtaler om, hvordan vi som kirke sammen med de kirkelige ungdomsbevægelser som FDF kan blive bedre til at nå ud til vore unge med evangeliet på en vedkommende og nærværende måde.
Dejligt at møde unge engagerede folk fra stiftet, og se den kreativitet, som udfoldes på landslejren.
Tak til alle præster, Kirke- og Kulturmedarbejdere og frivillige ledere for det, I gennem jeres medvirken på Landslejren er med til at give til unge mennesker! 
Det er ganske enkelt fantastisk!"

Henrik Stubkjær

Biskop Henrik Stubkjær på besøg på FDF Landslejr på Sletten ved Julsø, Ry

Biskop Henrik Stubkjær blev vist rundt af senior-væbnerne Alexander og Benjamin fra Holstebro 21. kreds i FDF