Nyt fra Stiftet
Nyheder

ADMINISTRATIV MEDARBEJDER / ASSISTENT (VIKARIAT) SØGES 

Har du lyst til en udfordrende hverdag …. Så skal du måske være vores vikar hos Viborg Stiftsadministration? Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt

ADMINISTRATIV MEDARBEJDER / ASSISTENT (VIKARIAT) SØGES TIL VIBORG STIFTSADMINISTRATION

Har du lyst til en udfordrende hverdag ….
Så skal du måske være vores vikar hos Viborg Stiftsadministration?

En af vores super, dygtige og erfarne kollegaer er desværre delvist sygemeldt på ubestemt tid, og vi har derfor hurtigst muligt brug for en vikar til at hjælpe os med nogle af de daglige opgaver, der er i en travl administration.

Vi søger derfor en dygtig og kompetent medarbejder (kontorassistent) til en stilling på 15 - 20 timer ugentligt. Der er mulighed for frigørelsesattest.

Vikariatet vil være med ansættelse hurtigst muligt og vil vare til og med den 31. december 2022, hvorefter vikariatet ophører uden varsel. Der vil være en sædvanlig prøvetid på 3 måneder.

Ansættelse og Løn
Ansættelsen sker i henhold til fællesoverenskomsten/overenskomsten mellem Finansministeriet / Statsansattes kartel og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet / HK Stat om kontorfunktionærer i Statens tjeneste.

Aflønning sker i henhold til Kirkeministeriets lønoversigt pr. 1. april 2022 for HK`ere, løngruppe 2 sats I (ny løn). Endvidere er der knyttet STK-pension til stillingen (Sampension) i henhold til overenskomsten.

Arbejdsopgaver:

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer opgaver, bl.a.:

·         Sagsbehandling i forbindelse med byggesager

·         Rådgivning

·         Afløsning ved telefon

·         Øvrige forekommende generelle sekretær- og administrative opgaver

Vi forventer at:

 • Du er uddannet indenfor kontor
 • Du har erfaring med selvstændig sagsbehandling
 • Du er omhyggelig, struktureret og har en systematisk tilgang til dine opgaver
 • Du har gode samarbejdsevner og er serviceminded
 • Du har erfaring med IT på brugerniveau, gerne med kendskab til F2 – men ikke noget krav
 • Du har erfaring med brugen af Office-pakken
 • Du har en positiv indstilling over for nye arbejdsopgaver
 • Du kan bevare overblik og godt humør i en travl hverdag
 • Du er fleksibel og arbejder selvstændigt med stor ansvarsfølelse og tager aktivt del i arbejdsopgaverne

Vi kan tilbyde dig:

 • Et job, der rummer gode muligheder for indflydelse på og ansvar for eget arbejde og mulighed for faglige og personlige udfordringer.
 • Et arbejdsmiljø med gode kolleger med godt humør og gå på mod.
 • En ugentlig arbejdstid på 15 -20 timer.
 • Et vikariat med udløb den 31. december 2022

Hvem er vi hos Viborg Stift?

Vi er et stærkt team med fokus på at give vores menighedsråd, præster og øvrige samarbejdspartnere den bedste rådgivning.

Et stift er en geografisk enhed og samtidig en forvaltningsmæssig institution under Kirkeministeriet. Hvert stift forestås af en biskop og en stiftsøvrighed. Folkekirken i Danmark er inddelt i 10 stifter. Kirken i Grønland er også et stift i Folkekirken. Viborg Stift strækker sig fra Aggersborg i nord til Blåhøj i syd og fra Fjaltring i vest til Hammershøj i øst.

Du bliver en del af et stærkt team på 16 personer inkl. biskoppen.

Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også på at samarbejde som ét samlet team, ligesom vi har fokus på høj arbejdsglæde og engagerede kolleger. Vi har på vores arbejdsplads en åben og ærlig dialog, hvor der lægges vægt på humor og socialt samvær.

Arbejdsstedet er i den smukke gamle ”Bispegård”, der ligger på adressen Domkirkestræde 1, Viborg - lige bag ved og med udsigt til Viborg Domkirke.

Ansøgningen vedlagt CV, oplysninger om tidligere beskæftigelse og eventuelt anbefalinger sendes via e-mail til kmvib@km.dk senest fredag den 15. maj 2022 kl. 12.00.

Vil du mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Stiftskontorchef Bodil Abildgaard på telefon 8662 0911 eller mail bab@km.dk eller til bispesekretær (TR) Mette Nielsen på telefon 2425 2758 eller mail meni@km.dk

 

Download det fulde stillingsopslag til udprint her