Nyt fra Stiftet
Nyheder

"ÅBEN EFTERMIDDAG" - "Genbrug er genialt"

Vi har ikke lige planer om flere "åbent-hus" arrangementer om aftenen, men har besluttet, at vi - indtil konfirmationerne er overstået - holder "åben eftermiddag" her i Bispegården, Domkirkestræde 1, Viborg, alle onsdage og torsdage fra kl. 13.00 - 16.


Vi er allerede kommet af med rigtig meget af det flotte konfirmationstøj, vi har modtaget - MEN vi har stadig meget tilbage, og vi modtager daglig flotte konfirmationskjoler, jakkesæt og meget andet i forbindelse med vores projekt med brugt konfirmationstøj - "Genbrug er genialt". Det er super dejligt med den store opbakning.

Vi har ikke lige planer om flere "åbent-hus" arrangementer om aftenen, men har besluttet, at vi - indtil konfirmationerne er overstået - holder "åben eftermiddag" her i Bispegården, Domkirkestræde 1, Viborg, alle onsdage og torsdage fra kl. 13.00 - 16.00.

Har du endnu ikke fået tøjet til den store dag, kan du stadig nå at se vores udvalg af flot konfirmationstøj. Tag eventuelt din mor og/eller far med, kik ned i Bispegården og benyt dig af muligheden for helt for dig selv og ganske anonymt - at se, prøve og eventuelt tage en kjole, et jakkesæt eller andet med hjem.

Det er ikke nødvendigt at aftale tid for besøget - du kan blot møde op de pågældende eftermiddage.