Fortsæt til hovedindholdet
Nyansatte præster
Nyheder

Sognepræst med primær tjeneste i Tårup-Kvols pastorat og sygehuspræst ved Regionshospitalet i Viborg

En sønderjyde rykker fra Øst- til Midtjylland. Ann Maj Lorenzen tiltræder stillingen pr. 1. juli 2021

Ann Maj Lorenzen er pr. 1. juli 2021 ansat som 75% sognepræst i Vorde-Fiskbæk-Romlund-Tårup-Kvols Pastorat med primær tjeneste i Tårup-Kvols Pastorat, Viborg Domprovsti samt 25% sygehuspræst ved Regionshospitalet i Viborg.

Ann Maj Lorenzen kommer fra en stilling som sognepræst i Aarhus Stift.

Viborg Stift ønsker Ann Maj Lorenzen stort tillykke med ansættelsen, og ser frem til et godt samarbejde.

Ann Maj Lorenzen

Ann Maj Lorenzen fortæller lidt om sig selv og sin baggrund

Mit navn er Ann  Maj Lorenzen og jeg er 57 år gammel. 

Jeg har været præst i Aarhus Stift i 20 år; heraf de seneste 13 i Thorsager-Bregnet-Feldballe pastorat, hvor jeg desuden var hospicepræst på Hospice Djursland. 

Før jeg begyndte at læse teologi, læste jeg musik på Aalborg Universitetscenter. 

Jeg kommer fra en ”kirkelig baggrund”; som barn og ung på Als sang jeg i det lokale kirkekor i mange år. Siden tog jeg kirkesangereksamen og kordegnevikaruddannelse, som skaffede mig gode jobs under studierne.

Undervejs gennem årene kom valget om at blive præst helt naturligt, og jeg synes stadig det er stort og godt at være præst – i alle sammenhænge. 

Efter næsten 30 år i Østjylland, rykker jeg nu mod vest, hvor jeg glæder mig til at lære det smukke område og folk omkring Hjarbæk Fjord at kende. Jeg glæder mig til samarbedet med menighedsrådene og mine kommende kolleger og medarbejdere i sognene, og jeg ser frem til også at få min gang på Regionshospitalet i Viborg.