Fortsæt til hovedindholdet
Aktuelt
Kalender

13
jun

Stiftspræstestævne

14
jun

Stiftspræstestævne

25
jun

Pilgrimsvandring på Hærvejsmarchen i Viborg

Der er mulighed for at gå pilgrimsvandring 10 km eller 20 km i forbindelse med Hærvejsmarchen. Pilgrimsvandringerne vil blive ledt af præster fra Viborg stift og andre med erfaring med pilgrimsvandring. Tilmelding åbner fra Januar 2023 på www.haervejsmarchen.dk

30
aug

Stiftsudvalget for medier og kommunikation: Udvalgsmøde

08
sep

Stiftsmenighedsstævne

11
sep

Fælles pilgrimsvandring for engelske og danske præster

Pilgrimsudvalget og Stiftsudvalget for Kirken i Verden arrangerer fra den 11. til 14. september pilgrimsvandring på Hærvejen. Præster fra Viborg Stift inviteres sammen med præster fra venskabsstiftet Guildford Stift til at tilbringe nogle udbytterige dage sammen på de støvede veje. Det er gratis at deltage, men der kan maksimalt deltage 10 præster fra Viborg Stift. Man aftaler individuelt med sin provst, om kan få tjenestefri til at deltage i vandringen.
Klik her for at læse mere: https://viborgstift.dk/aktuelt/nyt-fra-stiftet/faelles-pilgrimsvandring-for-engelske-og-danske-praester
28
sep

Kirkeblade eller ej

03
okt

Seniorkonvent

Foredrag ved pastor emeritus Johs. Kühle, Sønder Tranders: ”Det evige liv”. Program med tilmelding udsendes til målgruppen.

22
nov

Stiftsudvalget for medier og kommunikation: Udvalgsmøde

18
mar

Pilgrimsmøde 2024 Gå med i Pilgrimslabyrinten

På pilgrimsmødet vil der være oplæg omkring tankerne bag labyrinter. Træning i at lægge forskellige typer labyrinter og en generel erfaringsudveklsning blandt mennesker, som er interesserede i labyrinten.

I løbet af kurset vil der også blive arrangeret mindre pilgrimsvandringer i området omkring Ådalen retræte. Husk derfor at pakke fornuftigt udetøj og en mindre dagsrygsæk.

Der er i alt plads til 20 personer

For tilmelding og mere information kontakt pilgrimspræst Christian Kjær Bjerre på tlf. 3030 8831

Læs mere her: https://viborgstift.dk/aktuelt/nyt-fra-stiftet/pilgrimsmoede-2023