Fortsæt til hovedindholdet
Aktiviteter
Pilgrimsvandring I keltiske fodspor

Pilgrimsvandring ”I keltiske fodspor"

Langs Hærvejen 14.-21. april 2023 - Fra Jelling til Viborg


Kom med på syv dages pilgrimsvandring langs Hærvejen. Hærvejen er en gammel vandrerute, som går gennem Jylland. Pilgrimsvandringen begynder med fællesspisning og overnatning i Jelling 14. april. Derefter vandrer vi ca. 20km om dagen og overnatter på herberg langs hærvejen. Vandringen slutter 21. april i Viborg Domkirke. 


Der vil på turen være en Bilgrim, som transporterer sovepose m.m. i bil. Derfor behøver man kun at gå med dagsrygsæk med madpakke og vand undervejs. Træning med dagsvandringer anbefales. Som pilgrimme går vi ca. 3-4 km i timen og holder pauser ca. hver time. 
 

I en tid, hvor der er meget fokus på kloden og naturen, kan det være interessant at dykke ned i den keltiske kristne tradition fra de britiske øer. Gennem mange århundreder har kelterne forbundet deres kristendom tæt med bevidstheden om skaberværket. Mange keltiske bønner er ganske jordnære og naturlige at bruge som pilgrimme. Undervejs på vandringen vil vi dykke ned i keltiske tanker og deres blik på vores liv i dag. På vandringen udfoldes også en tanke om ”indre bæredygtighed”. 
 

YDERLIGERE INFORMATION

 • Mødested: 14. april 2023 kl. 17 på Nørlide Pilgrimsherberg, Jelling
 • Sidste frist for tilmelding: 1. marts 2023
 • Prisen for turen er: 2000 kr. 
  (prisen dækker overnatning og mad undervejs på turen)
 • For tilmelding og mere information: 
  kontakt pilgrimspræst Christian Kjær Bjerre 
  på tlf. 3030 8831 eller CHKB@KM.DK
 • Download pdf om arrangementet