Fortsæt til hovedindholdet
Aktiviteter
10.10.23 Gratis lynkursus i spillet Fattigdom på spil
globus

Gratis lynkursus i spillet Fattigdom på spil

Skolegang eller mad på bordet? Er der råd til medicin eller til at investere i en symaskine? Findes der forskellige former for fattigdom?

Nu har du mulighed for at blive introduceret til spillet ”Fattigdom på spil” - og bagefter kan du tage det med hjem og selv anvende det i konfirmand-undervisningen, i udskolingsklasser eller i teen-klubben.

”Fattigdom på spil” er en spændende vej til at engagere unge i global mission, fattigdomsudfordringer og kulturforskelle. Spillet fører deltagerne ind i en verden af vanskelige vilkår og knappe ressourcer ved hjælp af informative præsentations- slides og videofortællinger. Undervejs skal de unge i grupper selv træffe en række svære valg og beslutninger.

”Fattigdom på spil” er udviklet af Mission Afrika med støtte fra Kirke til Kirke (Herning-provstierne og Ikast-Brande Provsti) og Stiftsudvalget for Kirken i Verden (Viborg Stift).

UNDERVISERE

Marcus Taulborg og Anton Kiel Ydema, der er hhv. teologi- og lærerstuderende. De har selv været med til at udvikle spillet og har besøgt utallige konfirmandhold med spillet.

TIDER OG STEDER

  • 10. oktober kl. 16-18
    Viborg Stiftsadministration, Domkirkestræde 1, 8800 Viborg
  • 11. oktober kl. 16-18
    Ikast Kirkecenter, Rådhusstrædet 15, 7430 Ikast
  • 12. oktober kl. 16-18
    Måbjerg Kirkehus, Måbjerg Kirkevej 2, 7500 Holstebro

TILMELDING

Senest 1. oktober til pfn@km.dk. Skriv hvilken dag du deltager - og om du ønsker at forudbestille en eller flere spilkasser (500 kr. pr. stk.). En spilkasse består af tre spil- sæt til i alt 20-25 personer. Det er gratis at deltage i selve workshoppen.