Fortsæt til hovedindholdet
Aktiviteter
03.10.23 Inspiratonsmøde om det gode samarbejde

Tre INSPIRATIONSMØDER om det gode samarbejde

Alle kirke– og kulturmedarbejdere og deres kontaktpersoner, menighedsrådsformænd, tilsynsførende præster og evt. daglige ledere inviteres til et af disse tre INSPIRATIONSMØDER om det gode samarbejde:

  • Onsdag d. 13. september kl. 19.00-21.00 i Ikast Kirkecenter, Rådhusstrædet 15, Ikast
  • Torsdag d. 28. september kl. 16.00-18.00 i Holstebro Sognehus, Kirkestræde 9 A, Holstebro
  • Tirsdag d. 3. oktober kl. 19.00-21.00 i Skive Sognehus, Reberbanen 19, Skive

Kirsten Staghøj Sinding har mange års erfaring som supervisor og mægler i Aalborg Stift. Hun har en lang række bud på, hvad vi kan gøre for at fremme det gode sam- arbejde og det gode arbejdsmiljø i folkekirken.

Ud over Kirstens oplæg vil der hver aften være en kirke– og kulturmedarbejder, der sammen med sin kontaktperson og tilsynsførende præst holder et oplæg om ”best practise”.

Med Kirstens oplæg og med det konkrete eksempel på det gode samarbejde lægges der op til fælles refleksion om, hvordan vi skaber de bedst tænkelige arbejdsrelationer i folkekirken.

Vi håber, at alle har mulighed for at deltage i et af disse tre møder, da vi finder, at det gode samarbejde er forudsætningen for at kunne arbejde troværdigt med kirkens liv og vækst.

Vi har delt stiftet op i tre geografiske områder: NORD er Lemvig, Struer og Holstebro provstier. ØST er Salling, Skive, Vesthimmerland og Viborg provstier. SYD er Herning og Ikast-Brande provstier. Hvis man ikke kan deltage i det lokale møde, er man velkommen til at deltage i et af de to andre møder.

Tilmelding foregår til Steen Andreassen på stean@km.dk med angivelse af hvilket af de tre møder, man deltager i, og hvilken funktion man har (KKM ́er, kontaktperson, formand, tilsynsførende præst, daglig leder, HR-konsulent etc.) senest fredag den 1. september

Med venlig hilsen

Sparringspartner for kirke– og kulturmedarbejderne i Viborg Stift Steen Andreassen
Stiftspræst for psykisk arbejdsmiljø Lars Lyngberg-Larsen
Provsterne i Viborg Stift