Opslagstavle
Nyheder

Landemodegudstje-
neste og Stiftsmenigheds-rådsstævne den 20. maj 2017

Vi samles kl. 10.00 i Viborg Domkirke til altergangsgudstjeneste, der samtidig er Landemodegudstjeneste med provstekreering af Ole Rasmussen, ny provst i Lemvig Provsti. Kl. 12.00 er der spisning i BDO-Loungen, Tingvej 6, Viborg. 

Mødeudgifterne vil blive afholdt af Viborg Stiftsråd via det bindende stiftsbidrag. Udgifter til rejse og fortæring kan afholdes af kirkekassen.

Prisen for middag (2 retter) incl. vin eller vand samt eftermiddagskaffe med brød andrager 384,- kr. pr. person.

Se den fulde indbydelse med program for dagen.

Formanden for menighedsrådet, provstiudvalget eller valgbestyrelsen bedes venligst så snart som muligt fordele indbydelsen til de inviterede.

 

Vi beder om samlet tilmelding for hvert menighedsråd, valgmenighedsbestyrelse eller provstiudvalg snarest og senest mandag den 1. maj 2017 på følgende link:

https://goo.gl/forms/peHAwvNdeFmanTpT2 eller via Viborg Stifts hjemmeside www.viborgstift.dk


Ønsker du i stedet at tilmelde dig via telefonisk henvendelse eller via mail til Viborg Stift, er det naturligvis også muligt - ring da til Stiftet på 86620911 eller send en mail til kmvib@km.dk og foretag tilmelding på den måde.


Sidste frist for tilmelding og betaling er mandag den 1. maj 2017 kl. 15.00.


Vi glæder os til at se så mange som muligt ved stiftsstævnet. Det har altid været en god tradition, at også ægtefæller deltager.


Med venlig hilsen
Viborg Stift